Personal training

Personal training – yksilövalmennuksessa saavutat tavoitteesi ammattilaisen ohjauksessa ja kannustavassa ilmapiirissä. 

Personal training on nimensä mukaisesti henkilökohtaista yksilövalmennusta. Valmennus ja ohjelmat rakennetaan aina sinun tavoitteidesi mukaisesti. Tavoitteenasi voi olla

  • kehon liikkuvuuden parantaminen
  • kehon lihaskunnon parantaminen
  • muuhun liikuntalajiin tarvittavan lihaskunnon ja liikkuvuuden parantaminen ja tukiharjoitteet (golf, sulkapallo, tennis, uinti jne.)
  • parempi kyykky-, maastaveto- tai penkkipunnerrustekniikka tai tulosten parantaminen
  • yleisen hyvinvoinnin lisääminen
  • arjessa ja työssä jaksaminen


Kannustan sinua saavuttamaan tavoitteesi olit sitten vasta-alkaja tai jo pitempään liikuntaa harrastanut. Kartoitamme yhdessä lähtötasosi ja henkilökohtaisesti sinulle suunnatulla ohjelmalla lähdemme kohti tavoitettasi. 

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmiin ja niiden kuntouttamiseen liikunnan avulla. Jos siis esimerkiksi selkä-, olkapää-, niska- tai polvikivut vaivaavat, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopiva tapa liikkua ja vahvistaa kehoasi. Huomaat nopeasti valmennuksen hyödyn kun alat saavuttaa tuloksia!

Voit tietysti tulla ohjaukseen myös ilman kipuja. Liikunnan avulla ennaltaehkäiset kipuja, parannat lihaskuntoa ja kehon liikkuvuutta sekä pidät itsesi työkykyisenä. 

Personal trainer valmennus tapahtuu Oulun keskustassa Hukka Xpress Rotuaarin kuntosalilla. Sinulla ei tarvitse olla Hukka Xpress jäsenyyttä tullessasi valmennukseen.