Oletko kiinnostunut valmennuksesta? Lue ensin tämä.

Mahtavaa, että olet kiinnostunut valmennuksesta! Haluan kertoa sinulle millainen valmentaja olen, jotta voit tutustua minuun ja ajatuksiini valmentamisesta, liikkumisesta ja terveydestä ennen yhteydenottolomakkeen täyttämistä.


Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Olen siis hyvä valinta valmentajaksesi silloin, kun tarvitset ohjausta esimerkiksi kipujen, vammojen ja muiden kolotusten hoitoon, jos haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun (minkä ikäisenä tahansa!), lisätä lihasvoimaa, ennaltaehkäistä esimerkiksi urheiluvammoja tai oppia perusliikkeiden suoritustekniikoita. Liikuntaan ja liikkeeseen liittyvät haasteet ovat vahvuuteni valmentamisessa. Vietän suurimman osan ajastani kuntosalilla ja aloitin itse kuntosaliharrastuksen 16-vuotiaana. Kuntosaliharrastuksesta on todella paljon hyötyä jokaisen keholle lisääntyneen voiman ja lihasmassan myötä. Voit lukea lihaskuntoharjoittelun hyödyistä tästä linkistä: 

https://ukkinstituutti.fi/fyysinen-kunto/kunnon-osa-alueet/lihasvoima-ja-lihaskestavyys/

Liikunta ei ole ainoa osa hyvinvointia vaan kiinnitän valmennuksessa huomiota myös palautumiseen ja ravitsemukseen. Palautumiseen liittyy uni sekä treenaamisesta ja työstä palautuminen.

Ravitsemus on myös iso osa terveellisiä elämäntapoja. Opastan sinua mielelläni terveellisten valintojen pariin. En kuitenkaan ole ravitsemusasiantuntija, joten suurempiin ravitsemuksen haasteisiin kehotan pyytämään apua ravitsemusterapeutilta. En tee "ruokavalioita", joissa ruokia puntaroidaan keittiövaa'an kanssa, vaan kannustan jokaista kokoamaan ateriansa ns. lautasmallin mukaisesti.

Kaikki valmennukset tapahtuvat kuntosalilla (koronarajoitukset huomioiden). Tarvittaessa valmennuskerrat voivat siirtyä etäyhteydellä tapahtuvaksi. Tällöin kuntosaliohjaus ei onnistu, mutta voimme käydä yhdessä läpi esimerkiksi sinun tulevaa liikuntakalenteria, pohtia ravitsevan ruuan merkitystä hyvinvointiin tai käydä ruokapäiväkirjaa läpi. Kotijumppakin onnistuu etänä.

Valmennan arkisin tiistaista perjantaihin. Ilta-aikaan vapaita valmennusaikoja on vapaana hyvin satunnaisesti, joten jos haluat aloittaa valmennuksessa, sinulla tulisi olla mahdollisuus päästä valmennustapaamiseen ennen klo 16. Päiväsaikaan kuntosalilla on myös rauhallisempaa kuin illalla, joten laitteisiin ei tarvitse jonottaa sekä vältämme pahimmat ruuhkat ja pystymme pitämään turvavälin muihin kuntosalin asiakkaisiin.

Et tarvitse omaa Hukka Xpress jäsenyyttä päästäksesi valmennukseen. Jos sinulla on jo jäsenyys jollekin muulle mieluisalle kuntosalille, se riittää. Kunhan pääset tekemään itsenäiset treenisi jollekin kuntosalille. Kun päätät aloittaa valmennuksessani, oletan, että aiot kuntoilla myös muulloin, kun valmennustapaamisen aikana. Muussa tapauksessa pysyviä tuloksia on hyvin vaikea saada.

Jos luit tänne asti ja olet edelleen kiinnostunut valmennuksesta, voit lähettää minulle sähköpostia ptminjaikonen@gmail.com tai täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen. Vastaa viestissäsi jo etukäteen seuraaviin kysymyksiin:

-Minkä ikäinen olet?

-Millaiset tavoitteet sinulla on treenaamisen suhteen?

-Millaiseksi koet kuntotasosi tällä hetkellä?

-Onko sinulla kipuja tai vammoja, jotka vaikuttavat liikkumiseesi tällä hetkellä?

-Kuinka usein sinulla on mahdollisuus käydä kuntosalilla viikon aikana? Entä haluatko harrastaa lisäksi muuta liikuntaa?

-Millaista liikkumista arkesi sisältää? Työmatkaliikuntaa? Hyötyliikuntaa? Onko työnkuvasi liikkuva tai joudutko istumaan työssäsi paljon?

-Onko sinulla vielä kuntosalijäsenyyttä tai jos on, niin mille kuntosalille?