Valmennus

Olisiko nyt se hetki, että tavoitteestasi tulee totta?

Oletko kokeillut tapojen muuttamista useita kertoja aiemmin siinä onnistumatta ja palaten vanhoihin tapoihisi uudelleen ja uudelleen?

Kamppailetko samojen tapoihisi liittyvien ongelmien kanssa vuodesta toiseen?

Haluatko opetella uusia tapoja niin, että niistä tulee pysyviä?

Yksin on todella hankalaa saada isoja muutoksia aikaan. Haluan auttaa sinua muutoksessasi.

Isojen muutosten aikaansaaminen on hidasta. Jokapäiväisessä elämässäsi isommat tavoitteet, joiden saavuttamiseen menee aikaa, eivät ole välttämättä päivittäin mielessäsi. Elämässäsi tulee paljon tilanteita, jolloin joudut tekemään päätöksiä siitä, miten valitsen tänään. Usein valitsemme sen pohjalta, miltä juuri sillä hetkellä tuntuu. Jos sinulla ei ole mielessäsi kirkkaana juuri sillä hetkellä isommat tavoitteesi, valitset usein tavoitteesi vastaisesti, koska se tuntuu tutulta ja turvalliselta. Uusien tapojen ja valintojen tekeminen on alussa haastavaa ja jopa vaikeaa yksin.

Valmennuksessa toimin mentorinasi uusien tapojen juurruttamisessa arkeesi ja luomme sinulle rutiinin, jonka avulla viet tavoitteitasi eteenpäin jatkuvasti. Asetamme yhdessä sinulle osatavoitteita, jotka palvelevat isompien tavoitteiden saavuttamista.

Teemme alkukartoituksen tilanteestasi yhdessä, jonka jälkeen asetetaan tavoitteet, joihin pääset valmennuksen avulla.

Olen toiminut personal trainerina useiden vuosien ajan ja käyttänyt uusien elämäntapojen oppimiseen näitä keinoja menestyksekkäästi. Olen opiskellut fysioterapian ja pt-tutkinnon lisäksi psyykkistä valmennusta, tapojen oppimisen psykologiaa, itsensä johtamista ja muutosvalmentamista. Nyt haluan tarjota tämän kaiken tiedon asiakkaitteni saataville ja tätä kautta auttaa sinua.

Valmennus tapahtuu etänä videotapaamisten ja kotitehtävien avulla. Yhdessä asetettuihin tavoitteisiin asetetaan osatavoitteita, joita pystyt suorittamaan arjessasi ja tätä kautta edistämään isoja tavoitteita hitaasti mutta varmasti. Isojen tavoitteiden ja muutosten aikaansaaminen on hidasta ja ne muodostuvat loppujen lopuksi pienistä teoista ja valinnoista.

Tärkein muutos on kuitenkin se, mitä tapahtuu omassa ajattelussasi ja uskomuksissasi. Käymme läpi mm. arvovalintoja, pystyvyysuskomuksia ja minäpystyvyyttä, identiteetin ja itsetunnon merkitystä sekä muutoksen psykologiaa. Näiden avulla itsetuntemuksesi paranee, ymmärrät omia valintojasi ja tekemisesi ei ole vain satunnaisia valintoja kiireisen arjen keskellä.

Parempien valintojen tekeminen vaatii epämukavuusalueelle menemistä, pitkäjänteisyyttä sekä motivaation ylläpitämistä ja valmentajanasi tuen sinua näissä hetkissä.

Uusien tapojen oppiminen ei tapahdu hetkessä, joten valmennus kestää vähintään neljä kuukautta. Halutessasi voit jatkaa valmennuksessa pitempäänkin. Tulet huomaamaan, että tässä ajassa saat jo paljon aikaan ja neljän kuukauden päästä ajatusmalleissasi on tapahtunut selkeä muutos. Osaat tehdä myös kiireessä ja väsyneenä parempia valintoja ja olet selkeästi lähempänä tavoitettasi.

Valmennuksen hinta on 399€ kuukaudessa, joka sisältää videotapaamisten aikana käytävät tavoitekeskustelut, edellisen kerran aikana asetetut osatavoitteet ja uusien osatavoitteiden asettamisen ja videotapaamisten aikana läpikäytävät pohdintatehtävät. Valmennuksen avulla et voi epäonnistua!

Valmennus vaatii sinulta pitkäjänteisyyttä ja aitoa sitoutumista tavoitteisiisi. Ilman näitä tuloksia on erittäin haastavaa saada.

Valmennuksen myötä:

 • Koet lisääntynyttä itsehallintaa
 • Koet lisääntynyttä tunnetta omiin vaikutusmahdollisuuksiin
 • Ajattelet itsestäsi myönteisemmin
 • Osaat ajatella joustavammin
 • Osaat tehdä parempia valintoja arjessa
 • Lähestyt tavoitteitasi ja saavutat ne
 • Saat muutoksia arkipäiviesi kulkuun ja rytmiin
 • Saat rohkeutta muuttaa elämääsi

Ja ennen kaikkea:

 • Saavutat tavoitteesi


Valmennus sopii sinulle, jos

- Olet yrittänyt muuttaa elämäntapojasi useita kertoja siinä onnistumatta

- Haluat muutosta elämääsi, mutta et oikein tiedä, että miten lähtisit liikkeelle

- Haluat elää terveellisempää elämää

- Tiedät, että jotain pitäisi tehdä, mutta liikkeelle lähtö tuntuu vaikealta ja ylitsepääsemättömältä

- Koet, että terveelliset elämäntavat ovat vain kaukainen haave verrattuna nykytilanteeseesi

- Koet eläväsi muiden toiveiden mukaista elämää etkä ehdi huolehtia omasta hyvinvoinnistasi lainkaan

- Haluaisit olla tyytyväisempi elämääsi

- Olet huomannut, että arjessasi ei ole sinulle tärkeitä asioita ja harrastuksia ja aika menee vain arjen perustoimien pyörittämiseen

- Sinulla on mielessäsi tiettyjä tavoitteita, mutta koet, että sinulla ei ole mahdollisuuksia tai valmiuksia tavoitella niitä

Jos vastasit yhteenkin kyllä, täytä yhteydenottolomake sanalla "valmennus" yhteystietojesi kera ja varataan sinulle maksuton valmennuskonsultaatiokerta. Konsultaatiossa keskustellaan, sopiiko valmennus sinulle. Valmennuskonsultaatio ei sido sinua mihinkään.


Valmennus sisältää:

 • Viikoittaisen yhteydenpidon valmentajan kanssa, pidempi videotapaaminen järjestetään kahden viikon välein.
 • Tavoitteitasi edistävien osatavoitteiden asettamisen yhdessä valmentajan kanssa. Tavoitteet käydään läpi jokaisella valmennuskerralla sekä osatavoitteiden toteutumista seurataan viikoittain. Valmentaja on tukenasi jatkuvasti valmennuksen ajan.
 • Pohdintatehtäviä, jotka edistävät sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Pohdintatehtävissä käsitellään mm. omien arvojen mukaista toimintaa ja tavoitteiden asettamista.

Jos aloitat nyt, olet jo ottanut ensimmäisen askeleen kohti muutosta!

Minulle on äärimmäisen tärkeää, että valmennettavani hyötyvät valmennuksesta, pääsevät kohti tavoitteitaan ja ovat tyytyväisiä valmennukseen. Valmennuksessa on täysi tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin. 

Varaa valmennuskonsultaatio alla olevan lomakkeen kautta ja keskustellaan sopiiko valmennus sinulle. Lomakkeen täyttö ja valmennuskonsultaatio ei sido mihinkään.Asiakaspalaute valmennuksesta:

"Tuli tuossa vuoden vaihteessa mieleen, että pitää kiittää sinua edellisestä vuodesta. Onnistuin lopettamaan tupakoinnin, mahaongelmat ovat vähentyneen huomattavasti, oon paljon iloisempi, jaksan tehdä asioita ja stressitasokin on laskenut huomattavasti. Sinä olet ollut apuna, joten kiitos. :) "