Yritysluennot

"Väsyttää..." 

"Ei jaksa..." 

"Työpäivän jälkeen tekisi mieli vain rojahtaa sohvalle.." 

"Olisipa kohta loma..."

"Kyllä tää tästä vielä helpottaa, kun tämän viikon vielä jaksaa..."Kuulostaako tutulta? Nykyinen työelämä vaatii työntekijöiltä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Etätyöt, työelämän nopea muuttuminen, teknologian kehittyminen ja jatkuva uuden oppiminen vaativat työntekijöiltä paljon voimavaroja. Työstä palautuminen vaatii työntekijältä niin tietoa kuin taitoa. Pahimmassa tapauksessa näiden puute voi aiheuttaa työuupumusta ja pitkiä sairauslomia. Estetään tämä yhdessä!

Henkilöstön hyvinvointiin panostaminen tuo merkittäviä etuja henkilöstön työssä jaksamiseen, palautumiseen, tuottavuuteen ja tehokkuuteen. Se vähentää niin työntekijöiden sairaspoissaoloja kuin työntekijöiden työskentelyä väsyneenä. Kun työnantajana panostat henkilöstön työssä jaksamiseen, saat tyytyväisempiä ja sitoutuneempia työntekijöitä. Sillä on myös positiivinen vaikutus työnantajamielikuvaan. Henkilöstön hyvinvointiin panostaminen maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Tulen mielelläni puhumaan henkilöstön hyvinvoinnin kehittämisestä ja työhyvinvoinnista työpaikallenne. Luennot voivat olla liitettynä myös työhyvinvointipäivän yhteyteen.Luentojen aiheet:

Työstä palautumisen edistäminen

Työssä uupuminen on valitettavan yleistä. Miten sitä voi ehkäistä? Miksi pelkästään loman aikainen palautuminen ei riitä? Luennolla opit, miten pääset irrottautumaan työstä vapaa-ajalla ja miten palautumista voi edistää päivän aikana. Keskustellaan erilaisista tavoista rentoutua ja löytää tapoja edistää jokaisen omaa työstä palautumista.

Ajankohtainen aihe tukemaan työntekijöiden työssä jaksamista!Uni ja palautuminen

Luennon pääaiheena on uni, sen merkitys hyvinvointiin, jaksamiseen ja palautumiseen. Luento herättelee huomaamaan unen tärkeyden kaikkeen hyvinvointiin. Miksi on vaikea saada riittävästi unta ja miten unen laatua ja määrää voi lisätä?

Uniluento on työyhteisöjen toivotuin aihe! Liikunnan merkitys työssä jaksamiseen

Liike on lääke. Liikkuminen on äärimmäisen tärkeä osa kehon ja mielen hyvinvointia. Liikunta kohottaa fyysistä kuntoa, virkistää mieltä ja kehittää aivoja. Miten liikkua riittävästi ja millainen liikunta on kehon ja mielen kunnon kannalta parasta? Jos töissä on jalkojen päällä koko päivän, miksi kannattaa silti liikkua vapaa-ajalla? Miten toimistotyötä tekevän kannattaa liikkua?

Perustietoa liikunnan merkityksestä hyvinvointiin. Konkreettiset esimerkit ja motivoiva luento kannustaa lähtemään heti liikkeelle!Itsensä johtamisen taidot työstä palautumisen tukena

Mitä itsensä johtaminen tarkoittaa ja miten itseään johtamalla pystyy palautumaan paremmin työstä? Tällä luennolla perehdytään itsetuntemuksen merkitykseen itsensä johtamisessa ja siihen, miten sen avulla pystyy muokkaamaan työtä ja löytämään sopiva tapa työskennellä. Näin pystytään tukemaan työssä jaksamista ja työstä palautumista parhaalla mahdollisella tavalla.

"Sisältö oli paljon kattavampi ja mielenkiintoisempi kuin osasin odottaa." -palaute osallistujaltaVoit valita luennoista vain yhden tai vaikka kaikki, jotka pidetään yrityksellenne sarjana sovituin väliajoin.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai laita suoraan sähköpostia ptminjaikonen@gmail.com