Asiakaspalautteet

Alta löytyy asiakkaideni kommentteja valmennuksesta.

Mari 24v

Personal training asiakas

"Olen saanut Minjan valmennuksesta ihan hirveästi irti. Vaivannut olkapääkipu on kadonnut täysin. Entinen kuntosalin kammoaja on myös löytänyt intohimon salitreenistä ja kehitys näkyy sekä tuntuu. Kuntotason lisäksi myös oma suhtautuminen treenaamiseen, terveyteen ja hyvinvointiin on noussut ihan uudelle tasolle.

Valmennukseen lähteminen on ollut yksi parhaimpia päätöksiä pitkään aikaan! Olen todella tyytyväinen."

Outi 60v

Personal training asiakas

"Valmennuksen myötä kehossa oleviin ongelmakohtiin olen saanut lisää liikkuvuutta ja koko kehon lihasvoima parantunut. Lisäksi olen oppinut "syömään oikein!"

Kokonaisvaltainen valmentajan tuki on ollut ensiarvoisen tärkeää! Valmennuksen myötä on ollut helpompi jatkaa treenaamista, kun on suunniteltu monipuoliset harjoitusohjelmat sekä tapaamiset valmentajan kanssa.

Valmentajan kannustaminen voimaharjoittelussa on antanut minulle uusia oivalluksia treenaamiseen sekä kehon hallintaan. Olen jäänyt "koukkuun" leuanvedossa, jota en olisi ilman valmentajan tukea rohjennut aloittaa.

Suosittelen valmennusta kaikille niille, jotka haluavat parantaa omaa elämänlaatua ja pysyä hyvässä kunnossa kaiken ikää. Ei tarvitse olla huolissaan kropassa olevista ongelmista, koska ne otetaan huomioon yhdessä valmentajan kanssa ja harjoitusohjelmat laaditan yksilöllisesti."

Heli-Maarit 42v

Personal training asiakas

"Minulla on ollut monenlaista vaivaa vuosien varrella, joita en halunnut lähteä hoitamaan kipulääkkeillä. Istumatyöläisenä erityisesti niska- ja hartiaseudun kiputilat olivat tulleet tutuiksi vanhojen selkäongelmien lisäksi.

Valmennuksessa olen oppinut liikkumaan oikein ja monet vaivat ovat lievittyneet tai jopa hävinneet kokonaan. Erityisesti lapatuen työstäminen on ollut suorastaan mullistava juttu kokonaishyvinvoinnin kannalta.

Osaan paremmin kiinnittää huomiota myös oikeanlaiseen syömiseen ja muutenkin elämänhallintaan. Syön ja nukun paremmin nykyään. Lisäksi on ollut mahtavaa huomata mihin kaikkeen nykyään pystyn!

Valmentajana Minja on rauhallinen ja jämäkkä. Hän kuuntelee ja soveltaa treenit sen mukaan, mikä on päivän kunto, huomioiden kuitenkin aina pidemmän aikavälinkin tavoitteet. Lisäksi Minjalla on hyvin ammattitaitoinen; fyssaritausta paistaa läpi ja Minja myös kehittää osaamistaan ja tuo siksi treeneihin aina jotain uutta koulutuksista oppimaansa.

Suosittelen valmennusta aivan kaikille. Jokainen hyötyy siitä, että ammattilainen ohjaa treenaamista. Erityisesti kuitenkin suosittelen valmennusta kaikille, joilla on jotakin tuki- ja liikuntaelimistön vaivaa. Liike todella on lääke!"

Kaisa, 30v

Personal training asiakas

"Suosittelen lämmöllä Minjan palveluita kaikille, jotka kaipaa uutta inspiraatiota treeniin, tekniikan hiomista tai on jokin vamma, joka täytyy ottaa huomioon treenatessa."

Heli

Personal training asiakas

"Viikottaiset, just mulle suunnitellut ja toiveideni mukaiset treenit pt:n kanssa olivat parasta! Liikkeiden oikeat toteutustekniikat on tsekattu ja omatoiminen treeni on taas turvallisempaa ja mukavampaa polvi- ja olkapääongelmaiselle. Itseasiassa ongelmia ja kipuja on ollut treenin myötä vähemmän.


Suosittelen lämpimästi Minja valmennusta! Fysioterapeutin ja PT:n ammattitaito samassa "paketissa" - ei voi mennä metsään!"

Jani

Personal training asiakas

"Tuli tuossa vuoden vaihteessa mieleen, että pitää kiittää sinua edellisestä vuodesta. Onnistuin lopettamaan tupakoinnin, mahaongelmat ovat vähentyneen huomattavasti, oon paljon iloisempi, jaksan tehdä asioita ja stressitasokin on laskenut huomattavasti. Sinä olet ollut apuna, joten kiitos. :)  "